Кадър TV 1, TV + Стана ясно кога предаването на известен

...
Кадър TV 1, TV + Стана ясно кога предаването на известен
Коментари Харесай

Предаването на Веселин Дремджиев се завръща в ефир тази вечер

Кадър TV 1, TV + 

Стана ясно по кое време предаването на прочут наш публицист ще се завърне в ефира. 

Телевизионното предаване " Денят с Веселин Дремджиев " се завръща в ефир довечера.  Това стана ясно от обява във фейсбук на водещия на публицистичната стратегия. Подновява се и излъчването на новинарски излъчвания на  ТВ+ .

" Денят " се завръща в  ефир  днес, 26 април. Благодарим на всички за поддръжката и оценката! ", написа Дремджиев в обществената мрежа.

Какво тъкмо значи новото развиване към новия медиен скандал към момента не е напълно ясно. Публицистиката в малкия екран ненадейно спря поради търговски спор сред компанията притежател на канала " Розенфелд и Ко " и сателитния оператор, по който програмата на  ТВ+  се популяризира -  Булсатком .

Оказа се, че доставчикът на  платена телевизия  месеци наред не е плащал за наличието на канала, написа dunavmost.com.

Днес от Булсатком излязоха с позиция във връзка опълчването, от което страдат феновете на програмата. От компанията отхвърлят обвиняванията, че те са отговорни за прекъсването на новините и публицистиката по ТВ+.

Във връзка с погрешна информация, която продължава да се популяризира в общественото пространство, заявяваме, че „ Розенфелд и Ко “ не е дъщерна компания на  Булсатком . Спрямо Търговския указател „ Розенфелд и Ко “ е акционерно сдружение с автентичен притежател и мажоритарен акционер Георги Николаев Пашов и през февруари 2021г. комерсиалното дружество на „ Розенфелд и Ко “ е заложено в интерес на Първа Инвестиционна Банка като поръчителство на отговорности по контракт за банков заем в интерес на трети страни, измежду които не са  Булсатком  ЕАД и неговият едноличен собственик  Булсатком  Инвестмънт Лимитид, показват от сателитния оператор.

От сдружението декларират и че не са съумели да осъществят контакт през последната година с господин Пашов. „ Розенфелд и Ко “ също не било излъчило за последната година легален представител, който да е акредитиран да взима решения по договорните връзки с  Булсатком  ЕАД.

Договорът между  Булсатком  и „ Розенфелд и Ко “ е заварено състояние отпреди преструктурирането на сдружението и в продължение на година новото управление на  Булсатком  се пробва да реализира рационални пазарни условия и да минимизира рисковете, свързани с комерсиалните марки, с които оперира „ Розенфелд и Ко “. Правата върху комерсиалните марки са регистрирани на разнообразни частни и юридически лица от „ Розенфелд и Ко “ и сдружението до този миг не е предоставило доказателства пред  Булсатком , че са акредитиран ползвател, декларират още от тв оператора.

От  Булсатком  посочват и че са разговаряли с  публицист а  Веселин Дремджиев  след прекъсването на предаването му и са предложили да му обезпечат различно студио за лъчение, " само че както се разбра по-рано през днешния ден, TВ+ са решили да уважат договорните връзки с господин Дремджиев и да възстановят излъчването на предаването ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР